Home » O nama

O nama

hr-alignment

Udruženje je osnovano 23.03.2011. u Novom Sadu

Udruženje čine medicinske sestre vaspitači, medicinske sestre pedijatrijskog smera i sestre za preventivnu zdravstvenu zaštitu.
Medicinske sestre vaspitači, medicinske sestre pedijatrijskog smera stekle su zdravstveno i pedagoško obrazovanje  za rad na poslovima nege i vaspitanja dece od prve do treće godine života. Karakteriše ih potpunost, posvećenost i kreativnost u radu sa decom, sposobnost organizovanja i sprovođenja grupnog i individualnog rada sa decom, spremnost na usavršavanje  sprovođenje inovativnih metoda rada, profesionalan odnos sa roditeljima…
Pored medicinskih sestara koje rade sa decom jaslenog uzrasta, u predškolskoj delatnosti definisano je i mesto sestre za preventivnu zdravstvenu zaštitu koja vodi brigu o zdravlju i zdravstvenom vaspitanju dece uzrasta od prve do sedme godine.

Preuzmite Statut udruženjaPreuzmite Statut udruženja

Shop for some sort of composition from the competent producing support to become protected through crashing a person’s course! Pro creators and even small selling prices doing work on your gain. Purchase right now assignment writing.

Zvanična Facebook stranica Udruženja